Napa kita nggunakake bahan paduan aluminium lan paduan apa sing digunakake kanggo cincin tarik kaleng?

gfdj (1)
Minuman kaleng umum kalebu Coca-Cola, Sprite, lan kabeh jinis Bir, lan liya-liyane. Kabeh nggunakake bahan paduan aluminium. Apa kaluwihan nggunakake bahan paduan aluminium? Ing kene, Ayo New Aluminium Tech Co Ltd nerangake kanthi ringkes.

Kaluwihan saka komplong aluminium
Bakal ana jinis film oksida ing tampilan aluminium, mung AL2O3, sing nggawe aluminium ora oksidasi ing suhu dhuwur. Tampilan kaleng aluminium uga duwe film oksida iki, sanajan dilengkapi cairan (cairan bisa wujud solusi aluminium lan oksigen nyepetake reaksi oksidasi), uga ora bakal teyeng kaya wesi.
Dering tarik saka Kal digawe saka 5182 aluminium
Sanalika Kapadhetan relatif paduan aluminium luwih cilik, kanthi volume massa aluminium tinimbang wesi luwih cilik, tangan bisa, mesthine luwih gampang portebel, kita njupuk luwih gampang; Paduan aluminium gampang daur ulang lan perlindungan lingkungan.
Aluminium iku plastisitas dhuwur, kanthi logam sing beda-beda gampang diganti dadi campuran liyane, atose aluminium, plastisitas, lan malah memori duwe paningkatan sing gedhe banget, kaleng aluminium duwe memori sing apik, umume ing tangane dudu deformasi, umume timah aluminium kemasan panganan paduan, amarga gampang diproses, uga gampang, plastisitas dhuwur, Aluminium bisa diarani bahan serbaguna banget
gfdj (2)
Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd njupuk teknologi canggih lan ngasilake koil aluminium berkualitas tinggi lan lembaran 3004, 5052, 5083 kanggo kaleng lan cincin kaleng, kandel saka 0,1 mm nganti 0,35 mm, ambane maksimal 1850 mm . Minangka kualitas lan rega kompetitif sing sampurna, Koil aluminium kanggo komplong wis diekspor menyang Polandia, Jerman, Italia, Prancis, Turki lan entuk reputasi sing apik
Sugeng rawuh ing kita lan yen ana keraguan, aja bebas hubungi kita kapan wae


Wektu kiriman: Jan-09-2021