Volume ekspor total Zhejiang New Aluminium Technology CO Ltd ing taun 2020

Wayahe angel kanggo saben wong ing taun 2020 amarga ing Covid-19, sawetara wong wis kelangan kulawarga, pegawean, lan uga urip. Untunge, kita ana ing kene lan kesehatan

Matur suwun karo tim produksi & adol profesional, amarga dhukungan saka klien reguler lan kepercayaan saka klien anyar, Kita entuk rekor ekspor anyar ing taun 2020 ing wektu sing angel banget.

Miturut laporan finansial, kita ngasilake 128300 ton lan adol 123000 ton menyang saindenging jagad, kalebu kabeh jinis koil, lembaran, foil lan lingkaran aluminium.

Ana luwih saka 40% yaiku koil aluminium lan 20% lembaran aluminium. Sanajan Covid-19 pancen serius ing AS, nanging permintaan koil aluminium prabayar warna isih ana ing AS lan Afrika. Yaiku rekor anyar
Kanggo negara liya, permintaan foil aluminium kanggo kluwarga lan pengepakan panganan uga mundhak dibandhingake taun kepungkur, bisa uga akibat saka koval-19, umume panganan kudu dicopot utawa apik dikemas karo foil aluminium

Muga-muga Covid -19 bisa cepet banget lan bisa ngunjungi para pelanggan kaya biasane saben taun, tatap muka, ngobrol lan ngrangkul lan ngguyu, nanging ora ana ing garis.

Kita isih bakal ngasilake aluminium berkualitas tinggi lan nyoba sing paling apik kanggo menehi rega paling apik kanggo kabeh pelanggan, ora preduli sethithik utawa jumlah gedhe, mung yen bisa. Kita pengin nggawe hubungan sing dawa lan bahagia kanggo entuk manfaat bebarengan.
Mesthi wae, yen ana masalah utawa kesalahan, coba wenehake, Supaya bisa nambah lan tuwuh kanthi pitulung lan dhukungan.

Profesi dadi sampurna, ayo padha bebarengan ing taun 2021


Wektu kiriman: Jan-09-2021