Sukses nglulusake sertifikasi standar kinerja inisiatif manajemen aluminium internasional (ASI) kanggo Lembar aluminium, koil aluminium, produksi aluminium foil lan bisnis jasa penjualan

Bubar, teknologi aluminium anyar Zhejiang., LTD wis sukses lulus sertifikasi standar kinerja inisiatif manajemen internasional (ASI) kanggo Lembar aluminium, koil aluminium, produksi aluminium foil lan bisnis jasa penjualan .Kami minangka nomer 96 ing saindenging jagad lan nomer 10 ing China kanggo sertifikasi ASI, iki minangka tandha Aluminium Tech Co anyar sing cocog karo kepatuhan input materi ASI lan output manajemen ilmu pengetahuan lan teknologi kahanan sing gegandhengan lan bisa nyuplai Lembaran aluminium, koil lan aluminium foil diwenehake kanthi sertifikasi ASI
yri (1)
ASI (Inisiatif Manajemen Aluminium) minangka organisasi standar, multi-stakeholder, pengaturan standar nirlaba lan organisasi sertifikasi kanthi visi kanggo nggedhekake kontribusi aluminium kanggo masarakat berkelanjutan. Standar kinerja ASI nemtokake prinsip lingkungan, sosial lan pamrentah lan standar kanggo ngatasi masalah keberlanjutan ing rantai nilai aluminium. Dheweke diakoni sacara internasional minangka standar paling dhuwur babagan praktik tata cara lingkungan, sosial lan korporat sing ana gandhengane karo rantai nilai aluminium lan konsisten sajrone siklus urip produksi aluminium, panggunaan lan daur ulang. Liwat promosi produksi sing tanggung jawab, pengadaan sing tanggung jawab lan tata kelola perusahaan saka aluminium kanggo nggayuh tujuan pangembangan berkelanjutan saka aluminium

Kanggo ngetrapake konsep pangembangan anyar lan ningkatake pangembangan kualitas tinggi, New Aluminium Tech Co Ltd nggabungake pembangunan ijo lan berkelanjutan dadi strategi bisnis inti. Ing wulan Mei 2019, gabung karo Organisasi ASI lan dadi anggota Grup Proses Produksi lan Konversi ASI. Kita wis miwiti panyiapan sistem standar Kinerja ASI lan sistem standar rantai pengawas ASI. Ing wulan Juli taun 2020 iki, organisasi Inisiatif Manajemen Aluminium Internasional nggawe audit ing standar kinerja ASI ing situs. Sawise audit ketat, Perusahaan Teknologi Aluminium Anyar Zhejiang pungkasane nganakake audit standar kinerja ASI ing situs kanthi sukses
yri (2)


Wektu kiriman: Jan-09-2021