Koil Aluminium Permukaan Mirror

Katrangan singkat:

Koil Aluminium Mirror Surface diproduksi kanthi polishing mekanik. Ora ana lapisan electroplated ing permukaan. Iki minangka bahan murni, cocok kanggo sarat sing dhuwur lan perawatan permukaan anodizing sing stabil, kayata polesan kimia, atomisasi, pengamplasan kimia, polesan listrik, pewarnaan, panyegelan lan pangolahan liyane.
Koil aluminium Mirror Surface minangka salah sawijining produk unggulan New Aluminium Tech Co Ltd, kalebu jinis bahan dekorasi. Iki mbantu nggawe macem-macem efek desain kanthi warna-warni ing permukaan koil aluminium. New Aluminium Tech Co Ltd wis dilengkapi lini produksi panas canggih, rolling adhem lan kecepatan tinggi, tungku annealing lan mesin kanggo leveling tension, pre-strecth ketegangan, pemotongan, reresik, pengujian lan pengepakan.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:

Produk Nggambarake Rating Paduan Suhu
Lumahing Cermin
Aluminium
86% -95% 1050 1060
1070 1100
3003 8011
O / H14 / h16 / h18 / h19

Spesifikasi (mm):

Kandel Jembar Dawane KTP
0,1mm - 4,0mm 40- 1850 1000 - 6000 305
405
505

a. Tingkat reflektif & awet, kesan dawa kasedhiya
b. Kapasitas reproduksi sing setya, ngasilake gambar sing bening
c. Kualitas permukaan: Bebas saka Noda Minyak, Dent, Gawan, Goresan, Noda,
Aja bebas istirahat, korosi, Roll Marks, Dirt Streaks lan cacat liyane
gdfshgfh a. Gamelan permukaan lan gampang diresiki
b. Sistem suspensi sing fleksibel ndadekake saben kothak langit-langit gampang dipasang lan pedhot
c. Gampang dipasang lampu utawa bagean langit-langit liyane
d. Werna permukaan bisa stabil sajrone 10 taun kanthi nggunakake njero ruangan
e. tahan lama lan bisa dicuci
f. Apik lan tahan geni, anti banyu, tahan lembab, Swara lan panas terisolasi, tahan, gampang dijaga
g. Bobot entheng lan kinerja dekorasi sing apik banget
2. standar produksi:
miturut standar internasional ASTM UTAWA EN standar,
kabeh komposisi kimia, properti mekanik, toleransi ukuran, toleransi rata,
lan liya-liyane miturut standar ASTM UTAWA EN
3. Aplikasi:
Dekorasi lampu Mobil, Bangunan, Lift lan LED
gfdshgfj Kita kanthi tulus lan mung ngasilake kualitas lan layanan sing paling apik kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan!
Kita ngarep-arep bisa duwe kesempatan kanggo nambah kerjasama jangka panjang karo kanca-kanca saka kabeh jagad!
Sampeyan kepuasan 100% bakal dadi target utama!
Sampeyan bakal bebas takon babagan kita!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk