Jumbo Roll Aluminium Foil

Katrangan singkat:

Jumbo Roll Aluminium foil 8011 minangka bahan baku kanggo jinis foil pengepakan liyane, bahan panganan lan dadi luwih populer ing industri kemasan amarga aluminium foil duwe permukaan sing resik, higienis lan ora beracun, kalebu bahan kemasan ijo sing sehat ; ora reaksi karo panganan; Foil aluminium rumah tangga duwe ketegangan sing kuat, plastisitas sing apik, cocok kanggo kemasan apa wae. ora ana seng nembus ing suhu dhuwur lan suhu sithik


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Kita ngasilake foil aluminium saka ingot nganti kumparan aluminium kanthi Pabrik Rolling Achenbach Foil saka Jerman lan Kampf Foil Slitter. Lebar maksimal 1800 mm lan kekandelan Min 0,006 mm.
Kanthi teknologi canggih, kita bisa ngasilake kabeh jinis aluminium Foil kanthi standar sing beda minangka EN lan ngontrol saben langkah produksi lan ndeleng kabeh sumber bahan baku.
Kita mung ngasilake kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif uga layanan sing apik.

mbnvmn uytiuy

Jeneng  Jumbo Roll Aluminium Foil
Alloy-temper 8006-O, 8011-O
Kandel 0,008mm (8micron) - 0,04mm (40micron) (toleransi: ± 5%)
Jembar lan toleransi 60- 1800 mm (toleransi: ± 1.0mm)
Bobot 100 - 250kg saben gulungan koil (utawa khusus)
Lumahing matte sisih siji, sisih cerah utawa sisihane padhang
Kualitas permukaan Bebas saka titik ireng, tandha garis, lipatan, resik lan alus, ora ana reregetan korosi, kisut, lan buntut iwak. Kualitas permukaan kudu
seragam lan ora ana tandha petung.
Materi inti Baja / aluminium
ID Inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Kemasan Kasus kayu gratis fumigasi (supaya informasi babagan panjaluk khusus)
Kekuwatan Tensil (Mpa) 45-110MPa (miturut kekandelan)
Elongasi% 1%
Kesulitan Kelas
Ndhuwur wetting tension 32dyne
Lamaran digunakake kanggo masak, beku, baking, lan kemasan panganan liyane
Ngirim wektu sajrone 20 dina sawise entuk deposit asli LC utawa 30% dening TT
Paduan Si Fe Cu Mbak Mg Zn Ti Liyane Al
8011 0,5-0,9 0.6-1.0 0,1 0,2 0,05 - 0,1 0,08 Rem
8006 0,40 1.2-2.0 0,30 0.30-1.0 0,10 0,10 - - Rem

Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.
uytoi
Aplikasi:
ytreu (2)
Umpan balik pelanggan
ytreu (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita