Foil Aluminium Hidropilik

Katrangan singkat:

Foil hidrofilik duwe lapisan lapisan, sing nduweni resistensi korosi sing dhuwur. Bisa digunakake ing macem-macem konstruksi pertukaran panas sing fungsi dhasar yaiku kanthi efisien transfer panas. Uga foil fin iki bisa digunakake kanggo evaporator lan kondensor ing umume unit AC, otomotif, lan komersial lan ing pelembab lan peralatan liyane. Kita bisa ngasilake hidrofil kanthi warna biru lan emas


Detail Produk

Tag Produk

Rincian :
Kita ngasilake foil aluminium Fin Stock saka ingot nganti kumparan aluminium kanthi Pabrik Gulung Achenbach Foil saka Jerman lan Slitter Foil Kampf. Lebar maksimal 1800 mm lan kekandelan Min 0,006 mm.
Kanthi teknologi canggih, kita bisa ngasilake kabeh jinis aluminium Foil kanthi standar sing beda minangka EN lan ngontrol saben langkah produksi lan ndeleng kabeh sumber bahan baku.
Kita uga dadi pemasok utama pabrik AC ing China

Hydrophilic Alumi (3)

Jeneng Foil Aluminium Hidropilik
Alloy-temper 8006-O, 8011-O, 8011 H24, 3003 H24
Total kekandelan 0,10 mm - 0,35mm (toleransi: ± 5%)
Jembar lan toleransi 200- 1500 mm (toleransi: ± 1.0mm)
Kekandelan hidrofilik 2,0 ~ 4,0 um (kekandelan rata-rata sisih)
Ketaatan Tes Erichson (pencet kanthi jero nganti 5mm): ora ana peeling
Tes gridding (100/100): ora ana pamisahan plunger
Resistensi Korosi RN ≥ 9,5 Uji semprotan uyah (72 jam)
Resistensi Alkali Kacelup NaOH 20% ing 20 ºC suwene 3 menit, pancen ora blister
 Rintangan ora meteng Sampel ngilangi bobot 0,5%
 Resistensi Panas Ing 200 ºC, sajrone 5 menit, kinerja lan warna ora owah
Ing sangisoré 300 ºC, suwene 5 menit, film nutupi dadi rada kuning
Bukti minyak Celupake lenga volatil sajrone 24 jam, ora ana blister ing film lapisan kasebut
Bobot 200 - 550kg saben gulungan koil (utawa khusus)
Lumahing Pabrik rampung, Hidropil kanthi Warna Biru lan Emas
Materi inti Baja / aluminium
ID Inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Kemasan Kasus kayu gratis fumigasi (supaya informasi babagan panjaluk khusus)
Kekuwatan Tensil (Mpa) > 110MPa (miturut kekandelan)
Elongasi% ≥18%
Kesulitan Kelas
Lamaran digunakake ing AC rumah tangga, kulkas, peralatan kulkas lan AC kahanan lsp
Ngirim wektu sajrone 20 dina sawise entuk deposit asli LC utawa 30% dening TT

P1: Sapa kita iki?
Wangsulan: Kita ora mung produsen lan penjual Aluminium Foil, nanging uga ngasilake sheet aluminium, koil aluminium, lingkaran aluminium, koil aluminium sing dilapisi warna lan lembaran aluminium kotak-kotak.

P2: Kepiye cara nyedhiyakake layanan sing luwih apik?     
Wangsulan:
Kita fokus ing kabeh detail produk, kalebu kontrol kualitas bahan baku, produksi, paket, loading, pangiriman lan instalasi pungkasan. Kita cetha manawa ana cacat cilik ing pabrik kita bakal nyebabake masalah gedhe kanggo para pelanggan nalika entuk, yaiku sampah kabeh lan pelanggan ora apik, ora mung sampah kanggo materi, wektu, dhuwit, nanging kepercayaan, sing paling penting ing bisnis internasional
Dadi, Kandhane Ora Ana Apa-Apa!

P3: Apa bedane sampeyan lan pesaing sampeyan?
Wangsulan: Pitakonane cukup apik.
Kaping pisanan, Kita pancen salah sawijining sing paling apik ing pasar, aku ora ujar manawa aku paling apik, nanging sing paling apik. Ora ana sing sampurna, kalebu kita. Kita uga nggawe kesalahan. Apa sing penting banget yaiku kepiye cara ngrampungake kesalahan sampeyan lan kepiye sampeyan bisa nambah wektu mbesuk lan kepiye sampeyan bisa puas karo klien kanthi menehi ganti rugi. Nganti saiki, produk sing nduweni kualifikasi meh 99,85%, amarga tim produksi profesional lan tim teknis. Kita njupuk kabeh klaim minangka kesempatan kanggo maneh kabeh bagean sing bisa nyebabake kualitas. Kalebu produksi, pengepakan, pengiriman lan inspeksi. Mula, kita terus-terusan ningkatake nomer iki lan kanthi cara, kita pancen menehi ganti rugi karo klien kanthi tunai lan nganti saiki klien wis wareg karo kita.

Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.

Hydrophilic Alumi (1)

Aplikasi:

Hydrophilic Alumi (4) Hydrophilic Alumi (2)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita