Tur Pabrik

Kita duwe ngimpor rong set pabrik rolling adhem CVC 6 dhuwur saka SMS Siemag, Jerman.

rong set mesin grinding rolling saka Hercules, Jerman; telung set pabrik gulungan foil 2150 saka Achenbach, Jerman.

siji dikirim garis pemangkasan & slitting saka Danieli, Itlay lan sak set Auto Packing Line saka Posco, Korea Selatan.