Jalur Aluminium kanggo profil

Katrangan singkat:

Strip aluminium akeh digunakake kanggo profil ing lampu LED lan kabeh jinis Aksesoris amarga aluminium kurang bobot tinimbang logam liyane nanging permukaan sing luwih dhuwur lan permukaan sing luwih apik betterKami ngekspor 0.35 X 42mm menyang Jerman lan 1.2 mm X 8 mm menyang Italia ajeg


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Kita ngasilake Coil aluminium saka ingot kanthi SMS Rolling Mill saka Jerman lan Kampf Slitter. Jembar min 8 mm lan kekandelan Min 0,1 mm kanggo strip kanthi kabeh jinis paduan lan temperatur.
Kita mung ngasilake kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif uga layanan sing apik.

Strip  (1)

Jeneng Jalur Aluminium
Alloy-temper 1100 1050 1060 3003 3105 5052 8011
Kandel 0,1mm - 5mm (toleransi: ± 5%)
Jembar lan toleransi 8 mm - 1500 mm (toleransi: ± 1.0mm)
Bobot 300 -600kg saben gulungan koil (utawa khusus)
Lumahing matte sisih siji, sisih cerah utawa sisihane padhang
Kualitas permukaan Bebas saka titik ireng, tandha garis, lipatan, resik lan alus, ora ana reregetan korosi, kisut, lan buntut iwak. Kualitas permukaan kudu
seragam lan ora ana tandha petung.
Materi inti Baja / aluminium
ID Inti Ф76mm, Ф150mm (± 0,5mm)
Kemasan Kasus kayu gratis fumigasi (supaya informasi babagan panjaluk khusus)
Lamaran digunakake ing kabeh jinis aksesoris
Ngirim wektu sajrone 20 dina sawise entuk deposit asli LC utawa 30% dening TT

Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.

P1: Sapa kita iki?   
Wangsulan: Kita ora mung pabrikan lan bakul Aluminium Foil,
nanging uga ngasilake lembaran aluminium, koil aluminium, lingkaran aluminium, koil aluminium berlapis warna lan lembaran aluminium kotak-kotak.

P2: Kepiye cara nyedhiyakake layanan sing luwih apik?
Wangsulan:
Kita fokus ing kabeh detail produk, kalebu kontrol kualitas bahan baku, produksi, paket, loading, pangiriman lan instalasi pungkasan. Kita cetha manawa ana cacat cilik ing pabrik kita bakal nyebabake masalah gedhe kanggo para pelanggan nalika entuk, yaiku sampah kabeh lan pelanggan ora apik, ora mung sampah kanggo materi, wektu, dhuwit, nanging kepercayaan, sing paling penting ing bisnis internasional
Dadi, Kandhane Ora Ana Apa-Apa!

P3: Apa bedane sampeyan lan pesaing sampeyan?
Wangsulan: Pitakonane cukup apik.
Kaping pisanan, Kita pancen salah sawijining sing paling apik ing pasar, aku ora ujar manawa aku paling apik, nanging sing paling apik. Ora ana sing sampurna, kalebu kita. Kita uga nggawe kesalahan. Apa sing penting banget yaiku kepiye cara ngrampungake kesalahan sampeyan lan kepiye sampeyan bisa nambah wektu mbesuk lan kepiye sampeyan bisa puas karo klien kanthi menehi ganti rugi. Nganti saiki, produk sing nduweni kualifikasi meh 99,85%, amarga tim produksi profesional lan tim teknis. Kita njupuk kabeh klaim minangka kesempatan kanggo maneh kabeh bagean sing bisa nyebabake kualitas. Kalebu produksi, pengepakan, pengiriman lan inspeksi. Mula, kita terus-terusan ningkatake nomer iki lan kanthi cara, kita pancen menehi ganti rugi karo klien kanthi tunai lan nganti saiki klien wis wareg karo kita.
Strip  (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita