Babagan Kita

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd.

Profesi nggawe sing sampurna, ayo padha bebarengan!

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd didegake kanthi panuntun dhumateng pamrentah kanggo ngetrapake strategi nasional "One Belt and One Road" sing metu nalika kabeh jagad ana ing krisis ekonomi ing taun 2008 .Kami minangka perusahaan produksi aluminium lan ekspor kanthi permintaan pasar lan pelanggan minangka orientasi kita; Kualitas lan inovasi teknologi minangka layanan lan tujuan kanggo nggawe merek Tiongkok sing apik. Kantor pusat kita ana ing Hangzhou, kanthi kerja sama karo pamrentah louyang, kita bebarengan nyekel telung pabrik aluminium ing Provinsi Henan.
Perusahaan kasebut ngarani asal usul Aluminium Anyar saka teknologi pangolahan paling canggih kanggo produksi aluminium ing saindenging jagad.

Kita wis ngimpor rong set pabrik rolling adhem CVC 6 dhuwur saka SMS Siemag, Jerman; rong set mesin grinding bergulir saka Hercules, Jerman; telung set pabrik gulung foil 2150 saka Achenbach, Jerman; siji set pabrik gulung adhem 20-mm 6-dhuwur lan loro set leveling level & pembersih saka FATA Hunter, Itlay; siji dikirim garis pemangkasan & slitting saka Danieli, Itlay lan sak set Auto Packing Line saka Posco, Korea Selatan.

Kita uga duwe garis nutupi kecepatan tinggi kanggo koil aluminium sing dilapisi warna lan mesin meksa kanggo bunder aluminium uga mesin buatan khusus nganggo komputer kanggo kabeh jinis produk aluminium

Kita nggunakake teknologi pangolahan paling canggih kanggo aluminium ing saindenging jagad lan entuk sertifikat ISO 9001 lan ISO 14001 wiwit taun 2012. Kita duwe kabisan kanggo njamin kualitas produk aluminium miturut sarat sampeyan

Thanks kanggo tim produksi profesional, tim teknis lan tim segel, kita wis ngekspor produk luwih saka 30 negara, nganti saiki klien wis wareg karo kita.

Sertifikat

cer (1)

cer (2)

cer (3)

cer (6)

cer (5)

cer (4)

Kita dudu sing paling apik lan paling gedhe, nanging kita sing paling profesional lan tulus, ayo padha bebarengan!