Perusahaan kasebut jeneng Asal-Usul Aluminium Anyar saka teknologi pangolahan paling canggih kanggo produksi aluminium ing saindenging jagad .Kami duwe impor rong set pabrik rolling kadhemen CVC 6-dhuwur saka SMS Siemag, Jerman; rong set mesin grinding rolling saka Hercules, Jerman; telung set pabrik gulungan foil 2150 saka Achenbach, Jerman ..