1100 Lembar Aluminium

Katrangan singkat:

Lembar aluminium 1100 minangka salah sawijining wakil saka sheet aluminium murni 1 seri, sing digunakake kanggo industri. Konten aluminium 99,00% nggawe sheet aluminium 1100 nahan kaluwihan aluminium kasebut kanthi maksimal. Contone, duwe kemuluran sing apik banget saka aluminium murni, tahan karat dhuwur, konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal. Sanalika, kanthi tambahan bagean cilik saka komponen paduan Cu, proses proses lan proses permukaan 1100 sheet aluminium lan karakteristik paduan liyane ditambah, sing bisa digunakake luwih apik kanggo tangki panyimpenan, penanganan lan panyimpenan pangan lan kimia. peralatan, produk sheet metal, majelis las, reflektor, papan nama lan sapanunggalane


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Kita ngasilake koil aluminium saka ingot menyang koil aluminium kanthi SMS Hot Rolling Mill lan impor Cold Rolling Mills saka Jerman. Lebar maksimal 2200 mm, mung ana 3 pabrik sing bisa ngasilake ambane kaya ngono.
Kanthi bantuan teknologi dhuwur, kita bisa ngasilake kabeh jinis Lembar aluminium kanthi standar sing beda-beda minangka EN lan ngontrol saben langkah produksi lan ndeleng kabeh sumber bahan baku.
Kita mung ngasilake kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif uga layanan sing apik.
alumin (1)

Alloy lan jeneng : 1100 aluminium Sheet / Plate
Suhu: O / H12 / H22 / H14 / H24 / H16 / H26 / H18 / H28
Kandel: 0,1 mm nganti 20 mm
Jembar: 500mm nganti 2200 mm
Lumahing: Pabrik rampung, ditutupi Warna, Embossed, Stucco, permukaan Mirror
Packing: Mripat menyang tembok utawa Mripat menyang langit kanthi ekspor palet kayu standar
Bobot kemasan: 1 nganti 3 ton
Kapasitas Wulan: 5000 ton
Ngirim wektu: sajrone 20 dina sawise entuk setoran asli LC utawa 30% dening TT
Pembayaran: LC utawa TT
hgfkjhuy

Fitur sheet 1100 Aluminium
1. resistensi korosi sing apik banget. Lembaran aluminium 1100 tahan tahan korosi atmosfer (kalebu atmosfer industri lan uap Laut) lan korosi banyu. Kajaba iku, bisa tahan korosi sebagian besar asam lan organik.
2..Duktilitas lan cetakan sing apik. 100 sheet aluminium bisa ngasilake macem-macem bahan aluminium liwat proses tekanan, sing bisa adaptasi karo kacepetan alat mesin sing luwih gedhe kanggo ngowahi, nggilingan, mboseni, ngrancang lan ngolah mekanik liyane. Kajaba iku, cetakan apik1100 sheet aluminium mbisakake gulung dadi sheet lan foil, utawa ditarik menyang pipa lan kabel, lsp.
3. Ora ana brittleness suhu murah. 100 sheet sheet aluminium ngisor ℃, amarga suhu mudhun, kekuatan lan cetakan ora bakal nyuda, nanging bakal nambah.
4. Kekuatan sheet aluminium 1000 kurang, ora bisa dikuatake kanthi perawatan panas, lan properti pemotongan kurang.

Aplikasi Lembar Aluminium 1100
Lembaran aluminium 1100 minangka aluminium murni industri, sing biasane digunakake kanggo bagean-bagean sing mbutuhake kinerja mbentuk lan mesin sing apik, resistansi korosi sing dhuwur lan ora ana kekuatan sing dhuwur. Ing kene, lembaran aluminium 1100-H24 Aluminium Tech Co Ltd Anyar kanggo lawang wis dipatenake ing China lan sukses ditrapake ing lawang bis.

NGGUNAKAN 1: 1100 sheet aluminium bisa digunakake kanggo tangki panyimpenan gedhe, instalasi industri panganan, kothong jero, tutup botol, tembok langsir sing amba, interior bus, lawang / papan mesin bis, dekorasi, penukar panas, aluminium kanggo trafo, sink panas, perangkat keras lsp.

NGgunakake 2: bahan aluminium sheet / foil / coil aluminium akeh digunakake kanggo papan plastik aluminium, foil elektronik, foil batere, lsp.
gfdhgdfs

Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.
alumin (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita