1100 Koil Aluminium

Katrangan singkat:

1100 Koil aluminium minangka bahan aluminium sing paling umum kanthi isi alu luwih saka 99,1%, sing uga diarani aluminium murni. Mula digunakake ing akeh aplikasi kayata konduktivitas listrik, konduktivitas termal, plastisitas.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Kita ngasilake koil aluminium saka ingot menyang koil aluminium kanthi SMS Hot Rolling Mill lan impor Cold Rolling Mills saka Jerman. Lebar maksimal 2200 mm, mung ana 3 pabrik sing bisa ngasilake ambane kaya ngono.
Kanthi bantuan teknologi tinggi, kita bisa ngasilake kabeh jinis koil aluminium kanthi standar sing beda-beda minangka EN lan ngontrol saben langkah produksi lan ndeleng kabeh sumber bahan baku.
Kita mung ngasilake kualitas dhuwur kanthi rega kompetitif uga layanan sing apik.

alum (1)

Alloy lan jeneng : 1100 aluminium coil / roll
Suhu: O / H12 / H22 / H14 / H24 / H16 / H26 / H18 / H28 F lsp.
Kandel: 0,1 mm nganti 7,5 mm
Jembar: 500mm nganti 2200 mm
Lumahing: Pabrik rampung, ditutupi Warna, Embossed, Stucco, permukaan Mirror
ID Inti: 300/400/505 mm kanthi karton
Packing: Mripat menyang tembok utawa Mripat menyang langit
Kapasitas Wulan: 5000 ton

tuils

Bobot Koil: 1,5 ton nganti 5,0 ton
Ngirim wektu: sajrone 20 dina sawise entuk setoran asli LC utawa 30% dening TT
Pembayaran: LC utawa TT

Kaluwihan:
1: Kekuwatan dhuwur lan kinerja nglereni sing apik;
2: Konduktivitas sing dhuwur lan konduktivitas termal, plastisitas sing apik, gampang tahan karo macem-macem proses tekanan lan tikungan, ekstensi;
3: Kinerja lilin lan kinerja las luwih apik, bisa dadi las gas, las hidrogen lan las resistansi;
4,: resistensi korosi sing apik;
5: Teknologi diwasa, kualitas apik, regane murah

Lamaran
bahan lampu, cangkang kapasitor, pratandha dalan, penukar panas, aluminium dekorasi, dekorasi interior, versi CTP saka pangkalan, versi PS saka pangkalan, piring aluminium, bahan lampu, cangkang kapasitor, penerangan, lsp
Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.

alum (2)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita