1050 lan 1060 bunder aluminium

Katrangan singkat:

1050 1060 Lingkaran aluminium ditinju utawa dipotong saka kumparan aluminium 1 seri, uga diarani disk aluminium, sing akeh digunakake ing peralatan masak, tutup lampu lan tandha lalu lintas dalan, Papan pariwara, Dekorasi bangunan, Awak mobil, wadhah Lampu, leaf Fan, Bagéan listrik, instrumen Kimia, Bagian mesin, Bagian jero utawa spinned. Minangka konduktivitas panas sing dhuwur lan kepadatan sethithik tinimbang baja tahan karat, mula saya populer.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian:
Zhejiang New Aluminium Technology Co Ltd duwe luwih saka 12 taun pengalaman ing lingkaran aluminium, Minangka salah sawijining produsen lingkaran aluminium utama ing pasar China, Produk utama kalebu 1000 seri, 3000 seri, 5000 seri lan 8000 seri lan produksi luwih saka 1000 ton saben wulan

Kita ngasilake Coil aluminium saka ingot kanthi SMS Rolling Mill saka Jerman lan Kampf Slitter. Supaya kita bisa ngontrol kualitas saka sumber kasebut. Kanggo lingkaran aluminium, kita duwe teknologi eksklusif kanggo mesthekake ora bakal pecah lan apik banget kanggo nggambar lan muter ing jero
jhgiti

nbvtyu

 

Lingkaran aluminium / disk / disk A1050 1060 sing jero
Paduan Aluminium Kandel (mm)
A1050, A1060, A1100 0.3-6.0
Proses material CC AND DC (DC Kanggo piranti masak lan CC kanggo tandha dalan)
DC kanggo piranti masak kanthi nggambar lan muter jero sing apik
Ukuran pelanggan Ukuran bisa diproduksi miturut kebutuhan klien
Lumahing Pabrik rampung
Standar Kualitas ASTM B209, EN573-1
MOQ saben ukuran 500 kg saben ukuran
Ketentuan Pembayaran TT UTAWA LC
Wektu pangiriman Sajrone 25 dina sawise nampa LC utawa deposit
Kualitas Bahan Babar blas saka cacat kaya produsen gulung, kerusakan pinggiran, noda minyak, karat putih, lekukan, goresan lsp
Piranti 6 jalur tandem panas, 5 lini produksi pabrik adhem
Lamaran Peralatan masak, tutup lampu lan tandha lalu lintas dalan, Papan pariwara, Dekorasi bangunan, Awak mobil, wadhah Lampu, Godhong kipas, bagean Listrik, Alat kimia, Bagéan mesin, Bagian jero utawa spinning
Pengepakan Palet kayu sing pantes diekspor standar, lan kemasan standar udakara 1 ton / palet
Bobot palet uga bisa cocog karo kebutuhan klien, lan siji 20 ′ bisa dimuat maksimal 26 mts

2. Standar Produksi: miturut standar internasional ASTM UTAWA standar EN

Kabeh komposisi kimia, properti mekanik, toleransi ukuran, toleransi rata, lsp. Kuwat kaya standar ASTM UTAWA EN.

Paduan Si Fe Cu Mbak Mg Cr Zn Ti Liyane Al
Bujang Total
1050 0,25 0,4 0,05 0,05 0,05 _ 0,05 0,03 0,03 _ ≥99.5
1060 0,25 0,35 0,05 0,03 0,03 _ 0,05 0,03 0,03 _ ≥99.6

Jaminan Kualitas
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat saka ingot aluminium kanggo ngrampungake produk gulung aluminium, lan nyoba kabeh produk sadurunge dikemas, mung kanggo nggawe dobel manawa mung produk sing berkualitas bakal dikirim menyang klien kaya sing kita ngerti sanajan ora ana masalah ing pabrik. bisa uga nyebabake masalah klien nalika entuk. Yen dibutuhake pelanggan, kita bisa nggunakake inspeksi SGS lan BV nalika ngasilake utawa ngemot.

Pitakon: Apa bedane sampeyan lan pesaing sampeyan?
Wangsulan: Pitakonane cukup apik.
Kaping pisanan, Kita pancen salah sawijining sing paling apik ing pasar, aku ora ujar manawa aku paling apik, nanging sing paling apik. Ora ana sing sampurna, kalebu kita. Kita uga nggawe kesalahan. Apa sing penting banget yaiku kepiye cara ngrampungake kesalahan sampeyan lan kepiye sampeyan bisa nambah wektu mbesuk lan kepiye sampeyan bisa puas karo klien kanthi menehi ganti rugi. Nganti saiki, produk sing nduweni kualifikasi meh 99,85%, amarga tim produksi profesional lan tim teknis. Kita njupuk kabeh klaim minangka kesempatan kanggo maneh kabeh bagean sing bisa nyebabake kualitas. Kalebu produksi, pengepakan, pengiriman lan inspeksi. Mula, kita terus-terusan ningkatake nomer iki lan kanthi cara, kita pancen menehi ganti rugi karo klien kanthi tunai lan nganti saiki klien wis wareg karo kita.

1050 and 1060 aluminum circle (3)
1050 and 1060 aluminum circle (1)1050 and 1060 aluminum circle (2)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk