Dianjurake

Produk

Koil Aluminium Permukaan Mirror

Koil Aluminium Mirror Surface diproduksi kanthi polishing mekanik.

Mirror Surface Aluminum Coil

Profesi nggawe sing sampurna, ayo padha bebarengan!

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd.

Kita wis ngimpor rong set pabrik rolling adhem CVC 6 dhuwur saka SMS Siemag, Jerman; rong set mesin grinding bergulir saka Hercules, Jerman; telung set pabrik gulung foil 2150 saka Achenbach, Jerman; siji set pabrik gulung adhem 20-mm 6-dhuwur lan loro set leveling level & pembersih saka FATA Hunter, Itlay; siji dikirim garis pemangkasan & slitting saka Danieli, Itlay lan sak set Auto Packing Line saka Posco, Korea Selatan.

Teknik

Babagan Kita

Zhejiang New Aluminium Technology Co., Ltd didegake kanthi panuntun dhumateng pamrentah kanggo ngetrapake strategi nasional "One Belt and One Road" sing bakal metu nalika kabeh jagad ana ing krisis ekonomi ing taun 2008 .Kami minangka perusahaan produksi aluminium lan ekspor kanthi permintaan pasar lan pelanggan minangka orientasi kita.

Kualitas lan inovasi teknologi minangka layanan lan tujuan kanggo nggawe merek Tiongkok sing apik. Kantor pusat kita ana ing Hangzhou, kanthi kerja sama karo pamrentah louyang, kita bebarengan nyekel telung pabrik aluminium ing Provinsi Henan.

bubar

PAWARTA

  • Sukses nglulusake sertifikasi standar kinerja inisiatif manajemen aluminium internasional (ASI) kanggo Lembar aluminium, koil aluminium, produksi aluminium foil lan bisnis jasa penjualan

    Bubar, teknologi aluminium anyar Zhejiang., LTD wis sukses lulus sertifikasi standar kinerja inisiatif manajemen internasional (ASI) kanggo Lembar aluminium, koil aluminium, produksi aluminium foil lan bisnis jasa penjualan .Kami minangka nomer 96 ing saindenging jagad lan t ...

  • Napa kita nggunakake bahan paduan aluminium lan paduan apa sing digunakake kanggo cincin tarik kaleng?

    Minuman kaleng umum kalebu Coca-Cola, Sprite, lan kabeh jinis Bir, lan liya-liyane. Kabeh nggunakake bahan paduan aluminium. Apa kaluwihan nggunakake bahan paduan aluminium? Ing kene, Ayo New Aluminium Tech Co Ltd nerangake kanthi ringkes. Kaluwihan kaleng aluminium Bakal ana jinis oksida ...

  • Volume ekspor total Zhejiang New Aluminium Technology CO Ltd ing taun 2020

    Wayahe angel kanggo saben wong ing taun 2020 amarga Covid-19, sawetara wong wis kelangan kulawarga, pegawean, lan uga urip. Untunge, kita ana ing kene lan kesehatan Matur suwun karo tim produksi & adol profesional, amarga dhukungan saka klien biasa lan kapercayan saka klien anyar, Kita entuk reco ekspor anyar ...